Daarom nieuwbouw!

Kiezen voor nieuwbouw biedt veel voordelen. Zo is alles lekker nieuw en fris en helemaal in jouw eigen smaak. Je bent de eerste bewoner, dus je hebt geen last van keuzes van vorige bewoners of zaken die je liever anders zou hebben gedaan. Daarnaast is een nieuwbouwwoning compleet en comfortabel. De woning is gebouwd volgens de nieuwste technieken en voldoet aan de modernste bouw- en milieueisen. Met een nieuwbouwwoning ben je klaar voor de toekomst!

Energiezuinig

Een nieuwbouwwoning is optimaal geïsoleerd en energiezuinig. Er loopt geen warmte weg door kieren, gaten of enkel glas, maar je hebt het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. De zonnepanelen op het dak voorzien je voor een groot deel in je eigen energie en dat merk je elke maand weer in je energiekosten.

Gasloos wonen

De woningen in Hofrijk zijn volledig gasloos. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Daarnaast is gasloos wonen ook comfortabel en bijzonder energiezuinig.

Vloerverwarming en warmtepomp

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Dit is energiezuinig, comfortabel en bovendien extra mooi, want er zijn geen ontsierende radiatoren in huis. De warmtepomp kan ook koelen, waardoor je in de zomermaanden een heerlijk gekoelde vloer hebt. Duurzaam en comfortabel!

Voordelig

Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Dat betekent dat je geen kosten koper hoeft te betalen, en dat scheelt je zo’n 10% op de aankoopsom van je woning! Doordat alle gebruikte materialen splinternieuw en onderhoudsarm zijn, heb je de eerste jaren bovendien geen omkijken naar onderhoud.